Блендиране

Блендиране


Прецизното смесване е изключително важно за прахообработващата промишленост, особено за фармацевтичната индустрия. Arcon доставя висококачествени блендери и системи за смесване на прахове и гранули от световните лидери в проектирането и производството на оборудване за обработка на прахообразни смеси. Те са подходящи за използване както в лабораторна, така и в производствена среда. Предлаганата гама смесители може да се справи с всякакъв размер на партидата, от под  5 литра до над 6000 литра, осигурявайки ефективно и нежно смесване. Всички смесители се придържат към стандартите на добрата производствена практика и са проектирани и произведени от експерти в индустрията.

В зависимост от модела лабораторните машини могат да обработват партиди с обем от 0,1 литра до 1000 литра. Те са подходящи за голямо разнообразие от приложения, при които е необходимо прецизно смилане и смесване на прахове, гранули и други твърди частици, включително при изготвяне на проби, разработване на нови формули, за пилотни и малки производства.

Гамата производствени смесители е проектирана така, че да покрие всички изисквания на клиентите. В зависимост от приложението, желания капацитет и наличното пространство предлагаме различни видове и форми смесители – Двойни консус смесители,  V-образни блендери, блендери IBC  с обемни контейнери , барабанни смесители и Scholl блендери. Всички те осигуряват отлично смесване дори на най-деликатните материали.

Предимства от използването на нашата гама смесители:
  • Различна вместимост до 6000 литра.
  • Всички модели са изработени от неръждаема стомана.
  • Поддържат добра производствена практика.
  • Дизайн с единичен или двоен плинт.
  • Предлагат се свободно стоящи и вградени в стената модели.
  • Налична пълна документация за валидиране.

Галерия