Смесване

Смесване


Развитието на нашата гама от най-модерно оборудване за обработка се ръководи от нуждите на клиентите в хранителната, фармацевтичната, козметичната и химическата промишлености. Прецизното смесване е изключително важно за тези производства поради строгите изисквания за качество.
Гамата от смесители, които предлагаме, ще задоволи и най-специфичните приложения по отношение на обработвания материал, желания резултат, хомогенност на сместа, време за производство, размер, цвят и др. Оборудването е проектирано за последователни партиди или непрекъснато смесване на прах, гранули, пасти, каши и тесто с вместимост от 35 литра до 25 000 литра.
 В зависимост от вашата специфична индустрия, обеми и материални изисквания, ние можем да ви помогнем да изберете от нашата широка гама, която включва лабораторни смесители и смесители за производство (плугови смесители, лентов миксер, вертикален миксер и др.). Моделите могат да бъдат произведени по поръчка съгласно конкретните изисквания, включително с алтернативни форми на коритата, конзолно окачване на вала за лесен достъп и допълнителни странични ножове или мултипликатори за допълнително срязване. 
Типичните приложения, при които можем да помогнем, включва смесване на сух прах, добавяне на масла или други течности в прахове, разграждане на агломерати. Нашите смесители ще ви помигнат бързо и ефективно да произвеждате сладкарски смеси, различни хранителни съставки и подправки, захарни пасти, супи, бисквитено тесто, кафе, мюсли, храни за домашни любимци и др. 

Предимства от използването на нашите миксери:
  • Капацитета варира от 35 литра до 25 000 литра.
  • Предлагат се модели за непрекъсната или работа на партиди.
  • Лесно почистване и поддръжка.
  • Изключително хигиенни стандарти за обработка на материала.
  • Ниска консумация на енергия с минимално генериране на топлина.
  • Компактен дизайн.

          
 

Галерия